2021-12-16

Energikontoret i Mälardalen lanserar en ny webbplats

Nyhet

Vi hoppas att du inte alls känner igen dig – men snabbt hittar det du är ute efter. Idag ligger nämligen vår helt nya webbplats äntligen ute. Om du vill läsa om ett pågående projekt, ta en titt i vår aktivitetskalender eller kontakta någon av våra energiexperter är webbplatsen anpassad för att du lätt ska kunna navigera rätt, oavsett om du besöker oss från din dator, mobil eller platta. Välkommen!

Ökad tillgänglighet och bättre användarvänlighet

Förutom nya bilder, färger och former har vi förändrat vår menystruktur för att göra det lättare att sortera bland exempelvis projekt, publikationer, nyheter, aktiviteter och kontakter. Hittar du inte vad du är ute efter kan du använda webbplatsens sökfunktion.

Vi arbetar nära de flesta branscher och sektorer i både regionala och nationella nätverk för att bidra till en hållbar energiutveckling i Mälardalen. Vår webbplats är därför en viktig kommunikationsplattform och det känns väldigt roligt att avrunda året med en sajt som är mer lättnavigerad för våra besökare. Lina Gellermark, vd på Energikontoret i Mälardalen

Ett pågående arbete

Utvecklingen av Energikontoret i Mälardalens nya webbplats är en pågående process, och en del sidor är fortsatt under uppbyggnad. För att skapa en så god användarupplevelse som möjligt kommer vi analysera och uppdatera innehåll och funktioner allt eftersom. Har du några frågor om webbplatsen eller vill du ge återkoppling? Kontakta gärna vår kommunikatör Moa Önell, moa.onell@energikontor.se.