Tisdag den 3 december går Energitinget av stapeln för tredje året i rad. Det är en spännande halvdagskonferens som bjuder på inspiration och information om hållbarhet och energi med fokus på fastigheter. Du som är fastighetsägare, verksam i ett fastighetsbolag, engagerad i en bostadsrättsförening eller nyfiken på energieffektivisering, solel och elbilar – varmt välkommen!
Energitinget håller till i Lokomotivet, i hjärtat av Munktellstaden i Eskilstuna. Här samlas energiexperter från flera branscher runtom i landet. Dagen kommer att vara fylld av intressanta föreläsningar, goda hållbarhetsexempel från olika verksamheter – och såklart möjlighet till fika och mingel.
- Datum: tisdag 3 december 2019
- Tid: klockan 13.30-19.00
- Plats: Lokomotivet, Munktellstaden i Eskilstuna
- Pris: 250 kronor inklusive måltider (exklusive moms)
Ett fullspäckat program med spännande presentatörer
Anna Denell är hållbarhetschef på Vasakronan, rankat som ett av de mest hållbara fastighetsbolagen i Europa, och flerfaldigt prisbelönad – hon har utmärkts som ”Årets samhällsbyggare 2015” och ”Årets hållbarhetschef 2019”.
Daniel Kulin är expert på elbilens roll i Sveriges energisystem på elkraftsbranschens intresseorganisation Power Circle, som verkar för en hållbar samhällsutveckling genom elektrifiering och smartare användning av el.
Dag Lundblad är programansvarig på Energimyndigheten, och han kommer att berätta om energiomställningen inom bebyggelsen.
Jonas Tannerstad, chef för el och automation på Örebrobostäder, kommer att berätta om hur de arbetar med visualisering av energianvändningen i sina fastigheter.
Forskare Karin Wilson, från Research Institutes of Sweden (RISE), visar hur olika affärsmodeller kan ge mer lönsamma solcellsanläggningar.
Anna Malmberg, projektledare på Hyresbostäder i Norrköping, presenterar hur förändringar i beteende kan fungera som energistrategi.
Har du några frågor?
Kontakta joel.runesson@energikontor.se så hjälper han dig.
Huvudfinansiär för Energitinget är:

Energitinget genomförs inom ramen för det regionala projektet Energikontor i samverkan för smartare energianvändning (ESSE). Finansiärer är:
